Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
Rubrika:

Radulović verbalno uništio Abazovića: Ovo je dno dna, sram te bilo!

Gospodine Abazoviću, da kažem da sam vas cijenio- cijenio sam vas. Ali posle ovoga...ovo je dno dna. Sve ste ovo imali u osnivačkim dokumentima. Imaćete još jedan sudski proces, odgovorio je Radulović 

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović i predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović verbalno su se sukobili večeras u emisiji “Okvir” na TVCG tokom rasprave o trajektnoj liniji Kamenari-Lepetani.

Sukob je kulminirao kad je vidno iznervirani i na momente dezorjentisani Abazović upitao Radulovića da javnosti kaže ko je vlasnik hotela Splendid.

Podsjetimo, Radulović je suvlasnik pomenutog hotela u Bečićima.

“Ne zna se ko je vlasnik vašeg hotela. Recite ime Rusa koji je vlasnik vašeg hotela ovdje pred Javnim servisom”, kazao je Abazović.

Na to mu je Radulović odgovorio da je to pokojni Viktor Ivanenko, ruski državljanin, ali da nije vlasnik, nego suvlasnik.

“Šta ste htjeli sa tim da kažete? Jeste li vi svjesni šta govorite? Ovo je dno dna. Sram te bilo! Sad ispada da zbog njega Crna Gora nema ljekove”, odgovorio mu je žustro Radulović.

Abazović je odgovorio da su vlasti “zbog takve netransparentnosti i zbog toga što se svakakvim ljudima davalo za pravo da otvore biznise po Crnoj Gori, dolazile u situaciju da tek 2022. godine stavljamo kamene temeljce za nove klinike”.

“Da ste tako razmišljali prije 15 godina, sad ne bismo imali trajekte, već one eletrične. Dobro je da ste rekli ime čovjeka ko je suvlasnik Splendida. A vi znate da ja znam brojne stvari”, poručio je Abazović Raduloviću.

“Šta smo mi trebali da radimo? Gospodine Abazoviću, da kažem da sam vas cijenio- cijenio sam vas. Ali posle ovoga…ovo je dno dna. Sve ste ovo imali u osnivačkim dokumentima. Imaćete još jedan sudski proces”, odgovorio je Radulović.

Abazović mu je na to kazao da ta dokumenta nije imala javnost.

“Nemojmo da dublje ulazimo u temu. Sačuvajte makar nivo”, poručio je premijer Raduloviću.

“Čuvam ga ja, nego ga ti ne čuvaš”, odgovorio je Radulović.

Abazović i Radulović raspravljali su se u emisiji oko trajektne linije. Osvrnuvši se na trajekte, Abazović kaže da nema više rasprave o njima i da mu je to drago, te da je jedino mjesto gdje se nije čekao red trajekt.

“Država je omogućila da država ima veće kapacitete”, kaže Abazović.

Radulović je prokomentarisao da su “očigledno premijera puštali preko reda”. Tvrdi i da neko nije dobro informisao premijera.

Abazović je pitao Radulovića da li je bolje bilo da daju privatnicima trajekte.

Nemam ništa protiv Abazovića, politički se ne slažemo. Ali nije dobar potez države s trajektima – to je mala para, velika kutara”, istakao je Radulović.

Dalje objašnjava da je donešena odluka da se hitno kupi trajekt, a nije bilo para za ljekove.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pop_Đukan
06.10.2023-21:41 21:41

NIje čudo što smo došli u ovu situacju kada za premijera imamo ovakvu štetočinu i primitivca. Njemu je mjera državnog prosperiteta da ispuni svoje “dječačke snove”! Treba mu dati para da ih ispunja; jeftinije je nego da nas ovako uništava!

Tara
07.10.2023-19:28 19:28

Ti stari trajekti su trabakule..ogromne trabakule..ceka se 45 minuta..tako da ljudi iznervirani..idu okolo ..preko Kotora..a sa druge strane ceka ih policija..toboz vozio 10 vise…stim da mora kod Sudije za prekrsaj…

Ivona
09.11.2023-07:20 07:20

Dritan je Samo skolovan u smjeru cistej politiki i nista vise!!!! BEZOBRAZAN ,VECE MU EGO NEGO JE VISOK. Kurdupel!!!