Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Novi kreativni preduzetnici u Delti: Brend Montenegrina predstavlja svoje proizvode

Cilj im je da u narednom periodu dodatno prošire ponudu proizvoda, čuvajući ono što brendu Montenegrina daje vrijednost, a to je visoki kvalitet proizvoda proizvedenih u Crnoj Gori

Na centralnom štandu u šoping molu Delta City, u okviru programa podrške kreativnom preduzetništvu koji Glavni grad realizuje u saradnji sa Delta City-jem i kompanijom Strategist, ovog mjeseca svoje proizvode predstavlja Montenegrina.

“Brend “Montenegrina” kreiran je 2019. godine sa ciljem da ponudi nove, visoko kvalitetne proizvode na nacionalnom tržištu čokolade. Dio “Montenegrina” porodice čini i med, zapravo limitirana serija od 999 pakovanja međunarodno nagrađivanog meda, proizvedenog u Crnoj Gori. Takođe, pored čokolade i meda, crnogorski potrošači imaju u ponudi Montenegrina kafu kao i Choco bar zdravi program. Cilj im je da u narednom periodu dodatno prošire ponudu proizvoda, čuvajući ono što brendu Montenegrina daje vrijednost, a to je visoki kvalitet proizvoda proizvedenih u Crnoj Gori. Montenegrina – Crnogorka u narodnoj nošnji, upečatljivog pogleda koja izlazi iz obrisa granica naše države, logo je crnogorskog brenda koji spaja tradicionalno i moderno, a koji ste sigurno vidjeli na policama domaćih supermarketa”, saopšteno je iz PG biroa.

Podsjećaju, od početka 2021. godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs do sada su svoje proizvode predstavili domaći brendovi – Radionica Krpenka, Petit Paris Clothing, Flamingo Design, Mika rawbeauty, Radionica pašte, Agate, Sleepy Butts, Mafalda i Crnogorski ruksak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve