Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Mašković: Lokalna vlast u Podgorici jedino uspješna u podizanju cijena usluga građanima

''Jedino što im za sada dobro ide jeste podizanje cijena usluga koje građanima pruža lokalna vlast. Od povećanja poreza na nepokretnost za 28 odsto, preko povećanja cijene vode i najava povećanja cijene odvoza smeća''

Podgorički vodovod najavio je povećanje cijene vode od 1. januara naredne godine, pa će predloženim cijenama doći do uvećanja fiksnog dijela od 16,21 odsto, za varijabilni dio čak 24,23 odsto, dok će cijena prihvatanja i odvođenja komunalnih otpadnih voda biti veća za 40,05 odsto odsto u odnosu na postojeću cijenu, što znači da će voda postati luksuz za većinu građana Podgorice, kazao je šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

“Gradska uprava je očigledno na “Vi” sa komunalnim djelatnostima, pa je tako Podgorica već mjesec dana zatrpana smećem, sa profesionalizacijom gradske uprave, koja ne znači obećanu meritokratiju već klasični politički revanšizam i svim onim što su građanima Podgorice obećavali tokom predizborne kampanje. Jedino što im za sada dobro ide jeste podizanje cijena usluga koje građanima pruža lokalna vlast. Od povećanja poreza na nepokretnost za 28 odsto, preko povećanja cijene vode i najava povećanja cijene odvoza smeća”, naveo je Mašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve