Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Vukčević: Poziv skupštinama etažnih vlasnika za uređenje površina pored stambenih zgrada

Predstavnici skupština etažnih vlasnika treba da popune obrazac dostupan na sajtu ''Zelenila'' i pošalju mejlom, kazala je Vukčević

Gradsko preduzeće “Zelenilo” uputilo je poziv skupštinama etažnih vlasnika, u cilju uređenja površina pored stambenih zgrada, kazala je za Gradsku RTV PR “Zelenila” Milica Vukčević. Zainteresovani treba da se jave “Zelenilu”, čije će ekipe oplemeniti prostor biljnim fondom i mobilijarom.

Predstavnici skupština etažnih vlasnika treba da popune obrazac dostupan na sajtu “Zelenila” i pošalju mejlom, kazala je Vukčević.

Dodala je da će ekipe “Zelenila” izaći na teren i u skladu sa zahtjevima i potrebama građana posaditi biljni fond, postaviti mobilijar i hidrosistem.

“Ova akcija podrazumijeva tri promo ponude od 200, 600 i 650 eura. U okviru ovih ponuda mogu dobiti parkovske klupe, kante za otpatke, drveće i žbunje. Naravno, postoji mogućnost da naši inženjeri izađu na lice mjesta i naprave jedinstvenu ponudu koja bi odgovarala određenoj skupštini etažnih vlasnika“, istakla je Vukčević.

Vukčević naglašava da građani mogu urediti svoje bašte, dvorišta i balkone tako što će u rasadniku “Zelenila” u Donjoj Gorici kupiti sadnice.

„Kompletan biljni materijal je domaće proizvodnje, odnosno, proizveden je u Podgorici i prilagođen uslovima života u njoj, a znamo da klimatski uslovi u našem glavnom gradu nisu idealni, s obzirom na to da imamo topla ljeta za koja je ovaj biljni materijal pripremljen“, objašnjava Vukčević.

Javni poziv skupštinama etažnih vlasnika traje do isteka zaliha, poručila je Vukčević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve