Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

ŽPCG: Dodatni polazak iz Bara za Podgoricu povodom koncerta za proslavu dana nezavisnosti

''Dodatni polazak voza iz stanice Bar za Podgoricu organizovan je po završetku koncerta 22. maja u u 01.30h ujutro''

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obavještava korisnike svojih usluga da je povodom proslave Dana nezavisnosti i koncerta koji organizuju Turistička organizacija Bar i Opština Bar i 21. maja na platou Sportske dvorane Topolica sa početkom u 21 h i na kojem će nastupiti Gibonni, Perper i DJ Jools, uveden dodatni polazak voza na relaciji Bar – Podgorica.

“Dodatni polazak voza iz stanice Bar za Podgoricu organizovan je po završetku koncerta 22. maja u u 01.30h ujutro. Karte će biti u prodaji na dan polaska po redovnim cijenama, a za odlazak u Bar korisnici naših usluga mogu iskoristiti redovni polazak voza iz Podgorice u 19:10h ili druge linije po izboru. Moguće je kupiti povratne karte, a u vozu koji će u 1:30h ujutro krenuti iz Bara biće omogućena i kupovina karata u vozu”, navode iz ŽPCG.

“Kao društveno odgovornoj kompaniji uvijek nam je zadovoljstvo kada smo u mogućnosti da izađemo u susret korisnicima naših uluga i podržimo ovakve događaje, omogućavajući svim zainteresovanima udobno i bezbjedno putovanje i uživanje u koncertu”, navode iz ŽPCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve