Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković u Bijelom Polju: Vlada će do posljednjeg dana raditi u interesu građana

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je danas Bijelo Polje i uvjerio se da radovi na kapitalnim projektima u toj opštini odlično napreduju

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je danas Bijelo Polje i uvjerio se da radovi na kapitalnim projektima u toj opštini – skijalište Cmiljača, infrasktruturni projekti u okviru Đalovića pećine i u školu Dušan Korać – odlično napreduju i da će Vlada do posljednjeg dana raditi u interesu građana.

Kako je saopšteno iz Vlade, Marković je istakao da se radovi odvijaju nesmetanom dinamikom i u punom intenzitetu.

“Od 30. avgusta ni jedan dan nije bio izgubljen. Na ovaj način potvrđujemo da ispunjavamo programske ciljeve ove Vlade i naravno da do posljednjeg dana mandata ove Vlade radimo u interesu građana Bijelog Polja, sjevera i Crne Gore i ispunjavamo obećanja koja smo dali”, kazao je premijer.

Predjsednik Vlade je izrazio zadovoljstvo dinamikom i stepenom izvedenih radova i poručio da će uraditi sve da ti ključni kapitalni infrastrukturni projekti i u opštini Bijelo Polje i na sjeveru budu prioritet institucija i u narodnom periodu jer je to u interesu građana, Crne Gore i njene ekonomije i razvoja i višeg standarda svih građana.

Sa predsjednikom Vlade kapitalne razvojne projekte obišao je i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vule
25.11.2020-18:41 18:41

Ni jedne o tome koji su to kapitalni objekti i u kojoj fazi realizacije