Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Bjelopoljac osumnjičen da je prebio ćerku jer mu nije dozvolila da joj uzme telefon, prijetio da će pobiti porodicu ako se ne vrati kući

Uprava policije – OB Bijelo Polje dostavila je juče Osnovnom državnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv R.H. iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

“Iz krivične prijave i priloga uz istu proizilazi osnovana sumnja da je osumnjičeni R. H. dana 5.aprila u mjestu Loznice, opština Bijelo Polje u porodičnoj kući, vršio psihičko nasilje nad kćerkom – oštećenom N.R., a zatim kada je odbila traženo od njega, izudarao šakama po glavi i tijelu, a zatim i pesnicom u predjelu lijevog oka, nakon čega su se oko desetak minuta rvali jer mu oštećena nije dozvolila da joj otme telefon”, navodi Tužilaštvo.

Nakon toga je, kako se dodaje, ćerka napustila porodičnu kuću.

“Osumnjičeni joj je posredno uputio riječi prijetnje da će da pobije čitavu porodicu ukoliko se ne vrati kući”, navodi Tužilaštvo.

Navedeni događaj je prijavila policiji juče, a državna tužiteljka je nakon saslušanja osumnjičenog, donijela rješenje kojim mu je određeno zadržavanje u trajanju do 72 časa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve