Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Bjelopoljac osumnjičen da je prijetio i vrijeđao suprugu

Nakon što je oštećena o ovom događaju obavijestila Upravu policije, osumnjičeni je napustio porodičnu kuću u nepoznatom pravcu, da bi se sljedećeg dana prijavio policiji

Uprava policije – OB Bijelo Polje dostavila je Osnovnom državnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv R.P. iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

“Iz krivične prijave i priloga uz istu proizilazi osnovana sumnja da je osumnjičeni R. P. dana 20.4 oko 15h, u mjestu Sipanje, opština Bijelo Polje, ispred porodične kuće, vršio nasilje nad članom svoje porodice oštećenom suprugom S.P., na način što joj je uputio više riječi prijetnji i uvreda, kojom prilikom je držao sjekiru u ruci i istom jako udarao po panju, upućujući joj i dalje prijetnje da će napasti na njen život i tijelo, što je kod oštećene izazvalo osjećaj straha i ugroženosti”, saopštila je policija.

Nakon što je oštećena o ovom događaju obavijestila Upravu policije, osumnjičeni je napustio porodičnu kuću u nepoznatom pravcu, da bi se sljedećeg dana prijavio policiji.

Državni tužilac je danas, nakon saslušanja osumnjičenog, donioorješenje kojim mu je određeno zadržavanje u trajanju do 72 časa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve