Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Razgovaraću sa crnim đavolom ako treba, najvažnije da niko ne kritikuje ovu Vladu

Važno je da li je ovo što je predloženo dobro ili nije. Ako može biti bolje, zašto nam neko nije rekao do sada, rekao je Krivokapić na konferenciji o budžetu

Ovaj zakon o budžetu i program rada je bitan za funkcionisanje građana, poručio je premijer Zdravko Krivokapić i istakao da će razgovarati ako treba i sa crnim đavolom samo da CG bude dobro.

“Kada nešto gledam sve nas čini mi se da vrlo često prevlada jedna loša karakteristika, a to je ucjena u svim segmentima. Najgora ucjena koja se može desiti je između Vlade i zakonodavnog tijela. Moramo da shvatimo da je ovaj zakon bitan za funkcionisanje svih građana Crne Gore, a ne za naše nadgornjavanje šta je prioritet. Proritet je ono što je najvažnije. Najvažnije je da više niko ne kritikuje ovu Vladu. Da li nastavljamo privremeno finansiranje ili onako kako je zakonski definisano ovim budžetom, koji će danas biti dostavljen Skupštinu”, rekao je premijer.

Krivokapić kaže da će “razgovarati sa crnim đavolom ako treba, samo da Crnoj Gori bude dobro”.

“Ne znam što je problem sa naših stalnih barijera koje postavljamo neprimjereno jedni drugima. Da li se ja sviđam nekom, to je najmanje važno. Važno je da li je ovo što je predloženo dobro ili nije. Ako može biti bolje, zašto nam neko nije rekao do sada”, kaže Krivokapić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve