Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Izabran Odbor direktora Luke Bar, Dušan Masoničić predsjednik

Kako je saopšteno, u sastavu novoimenovanog Odbora direktora najveće barske kompanije su i Milan Polović, Sava Ašanin i Milutin Lakićević

Na današnjoj konstitutivnoj sjednici Odbora direktora “Luka Bar”AD, za Predsjednika je jednoglasno izabran Dušan Masoničić, a za Zamjenika predsjednika Nikola Vojvodić. U sastavu novoimenovanog Odbora direktora najveće barske kompanije su i Milan Polović, Sava Ašanin i Milutin Lakićević.

“Po preuzimanju dužnosti, Odbor direktora se na sjednici upoznao sa tekućim poslovanjem, rezultatima iz prethodne godine kao i sa projekcijom razvoja kompanije u budućem periodu. Kontinuitet pozitivnog i domaćinskog upravljanja Lukom Bar biće nastavljen, a svakako i unaprijeđen novim znanjima i idejama”, saopšteno je iz te kompanije.

Masoničić je izrazio zahvalnost članovima Odbora direktora na ukazanom povjerenju i ujedno istakao da ovo za njega predstavlja veliku čast i odgovornost, kao i da vjeruje da će zajedno sa svim članovima Odbora i Izvršnim menadžmentom opravdati velika očekivanja koja javnost od njih ima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve