Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Javni poziv za članove Odbora direktora željezničkih preduzeća

Iz resora navode da javni poziv će biti otvoren do 27. marta 2024. godine, nakon čega će biti izvršen odabir najboljih kandidata

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, raspisalo je javni poziv za kandidate koji su zainteresovani za članstvo u Odborima direktora, u privrednim društvima iz sektora željeznice.

“U susret predstojećim Skupštinama akcionara u privrednim društvima iz sektora željeznice, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, u ime državnog kapitala, poziva sve kandidate koji su zainteresovani za članstvo u Odboru direktora, da nam pošalju svoj CV putem e-mail adrese [email protected]”, naveli su iz ministarskog resora Filipa Radulovića.

Iz resora navode da javni poziv će biti otvoren do 27. marta 2024. godine, nakon čega će biti izvršen odabir najboljih kandidata.

“Pozivamo sve zainteresovane kadrove, koji svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama iz različitih oblast mogu odgovoriti izazovima, da se prijave. Takođe, očekujemo da je kandidat spreman da interes privrednog društva u svakom momentu mandata stavi ispred ličnog, političkog ili bilo kojeg drugog interesa”, poručuju iz ministarstva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve