Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Turistička sezona miriše na rekordnu

Neka uspije Crna Gora, neka uspije biznis i nadamo se da ćemo konačno u ovoj godini uz jednu uspješnu turističku sezonu koja miriše na rekordnu, ali evo da nešto ne ureknemo ne daj Bože, poručio je Abazović

U Crnoj Gori fokus moramo da skrenemo sa pogrešnih na prave teme a to je biznis, poručio je potpredsjdnik Vlade Dritan Abazović na dodjeli nagrada najuspješnijim menadžerima i preduzetnicima za prošlu godinu.

“S obzirom na to da je Crna Gora i dalje nažalost u jednom romantizmu, a kažemo Crne Gore nema bez ovoga, Crne Gore nema bez onoga, ako se ovo desi ode Crna Gora. Jedna stvar je jasna, Crne Gore nema bez zdravog biznisa i jedino zdrav i fer biznis može od nje da napravi vrlo uspješnu državu koja može velikim koracima da korača prema EU i da stvara društvo blagostanja“, kaže on.

Abazović vjeruje da su pred Crnom Gorom bolji dani. Smatra da je ovo zemlja velikih mogućnosti i neiskorišćenih šansi.

“Neka uspije Crna Gora, neka uspije biznis i nadamo se da ćemo konačno u ovoj godini uz jednu uspješnu turističku sezonu koja miriše na rekordnu, ali evo da nešto ne ureknemo ne daj Bože, konstatovati na kraju ljeta da se zemlja polako primiče izlasku iz krize a da ćemo od 2022. zapravo koračati samo stazama uspjeha”, poručio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
07.07.2021-10:58 10:58

Efendijo pendrecicu da ti kojim slucajem nije korona unistila sansu za miris !? Mozda ce ta tvoja sezona biti rekordna i upamcena po istoriskoj posjeti CVARAK turista iz srbistana i RS………………………..