Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

Instagram: Vrijeme je za tekstualne postove

''Status'' će biti dostupan samo 24 sata, slično kao postovi u okviru Stories, nakon čega će zauvijek nestajati. Oni koji žele, mogu da na ove tekstualne sadržaje odgovaraju porukama, te tako započnu razgovor s onim koji je materijal podijelio

Svi dobro znaju da je Instagram mjesto za fotografije, te je tekst u pozadini. Sada se testira nova opcija, a u pitanju je mogućnost da se na profile postavljaju tekstualne bilješke koje se pojavljuju u okviru inboxa, odmah ispod polja za pretraživanje.

Tako će oni kojima je nedostajalo ono što na platformi Facebook već postoji moći da dijele svoja razmišljanja s pratiocima. “Status” će biti dostupan samo 24 sata, slično kao postovi u okviru Stories, nakon čega će zauvijek nestajati. Oni koji žele, mogu da na ove tekstualne sadržaje odgovaraju porukama, te tako započnu razgovor s onim koji je materijal podijelio.

PCPress.rs Image

Ovakve funkcije služe da poboljšaju komunikaciju između korisnika, budući da ih povezuju preko poruka, a ne uz pomoć komentara na koje mnogi i ne reaguju. Novu opciju već zovu “Notes”, a jedna je u nizu dodataka koji su se na platformi pojavili u posljednje vrijeme.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve