Četvrtak, 23 Maja, 2024
Rubrika:

Instagram radi na razvoju novog Reels feed-a

Platforma nije otkrila više detalja o tome kako će Blend funkcionisati, iako se čini da je ideja da korisnici Instagrama i jedan od njihovih najboljih prijatelja zajedno otkriju nove Reels-ove umjesto da jedan od njih pronađe video koji im se sviđa i pošalje ga drugom

Instagram radi na funkciji koja bi preporučila Reels vama i prijatelju na osnovu video zapisa koje ste delili jedni sa drugima i vaših individualnih interesovanja. Inženjer Instagrama Alessandro Paluzzi otkrio je funkciju, koja se zove Blend. Instagram je potvrdio TechCrunch-u da interno testira Blend i da nije počeo da ga testira javno. Možda je slučaj da Blend nikada ne ugleda svjetlost dana, iako je uvijek intrigantno saznati o idejama sa kojima se Instagram poigrava.

Nema puno detalja o Blend-u

Platforma nije otkrila više detalja o tome kako će Blend funkcionisati, iako se čini da je ideja da korisnici Instagrama i jedan od njihovih najboljih prijatelja zajedno otkriju nove Reels-ove umjesto da jedan od njih pronađe video koji im se sviđa i pošalje ga drugom. Bilo bi logično da Blend ima indikator da je druga osoba već videla određeni Reel tako da dvije osobe koje imaju pristup feed-u mogu da počnu da razgovaraju o tome.

TikTok nema funkciju u tom smislu, kao što TechCrunch primjećuje, tako da bi Blend mogao Instagramu dati prednost kada su u pitanju ljudi koji vole da zajedno gledaju kratke video snimke. Kao i kod mnogih drugih platformi sa funkcijama koje uvode ove vrste, Blend se u osnovi čini da se radi o povećanju angažovanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve