Utorak, 21 Marta, 2023
Rubrika:

Apple za iPhone 15 Pro sprema promenu od koje mnogi strahuju

Radi se o povećanju od oko 100 dolara, što će kod mnogih korisnika izazvati negodovanje. Ostaje da se vidi da li će se ovo odraziti i na iPhone 15 i 15 Plus modele

Predstojeća iPhone 15 serija se sve više pojavljuje u vijestima, a sada su se pojavile nove glasine.

Najnovije informacije sugerišu da bi iPhone 15 Pro modeli mogli da dobiju povećanje cijene, što će se desiti po prvi od 2017. godine.

Analitičar Džef Pu, je u svom izvještaju ukazao na moguće povećanje cijene za iPhone 15 Pro i 15 Pro Max modele. On kaže da bi razlog povećanja cijena moglo biti dodavanje brojnih poboljšanja u novi iPhone.

Ova poboljšanja bi mogla da uključuju izradu od titanijuma, čvrste tastere za paljenje i zvuk, periskop objektiv, više RAM-a i brži USB 3.2 Type-C port. Pored toga, telefoni bi koristili Aplle-ovu strategiju implementiranja različitih čipova u modele sa i bez Pro u nazivu, a Pro modeli bi vjerovatno koristili A17 Bionic čipset.

Ovo nije prvi put da čujemo o mogućem povećanju cijene za iPhone 15 Pro modele. Raniji izvještaj je sugerisao da će iPhone 15 Pro imati početnu cijenu od 1099 dolara, dok bi 15 Pro Max mogao da košta 1199 dolara u osnovnoj verziji.

Radi se o povećanju od oko 100 dolara, što će kod mnogih korisnika izazvati negodovanje. Ostaje da se vidi da li će se ovo odraziti i na iPhone 15 i 15 Plus modele.

Naravno kao i uvijek, vijesti ovog tipa je potrebno uzeti sa rezervom jer nas od objave iPhone 15 serije deli još dosta mjeseci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve