Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

NEBO PLAČE U Hramu prekrečili lik Zdravka Krivokapića, pa stavili zelenu mrlju

Anđeli su puštili suzu zbog velikog grijeha koji je učinjen prema gromadi svetosavskog podvižništva - Zdravinju.

Nebo je danas zaplakalo jer je učinjena jedna od najvećih nepravdi u hrišćanstvu još od raspeća Isusa Hrista.

Lik bivšeg premijera Zdravka Krivokapića, poznatijeg pod monaškim imenom Podoljub, je prekrečen sa zida baze svetosavske sekte u Podgorici operativnog imena Hram Hristovog Vaskrsenja!

Njegov lik naslikan je u toku noći, kada inače freskopisac radi na definisanju likova, i isključivo je ideja samog freskopisca, koji se pri njegovom oslikavanju nije konsultovao, niti za to dobio odobrenje, saopšteno je iz takozvane Crkvene opštine Podgorica svetosavske sekte (SS) poznate pod akronimom SPC.

Lik bivšeg premijera Zdravka Krivokapića u kripti baze ove organizacije,  poznate pod operativnim imenom Hram Hristovog Vaskrsenja u Podgorici je sad prekrečen. Na mjestu gdje se nalazio Krivokapićev lik danas se nalazi zelena mrlja.

Iz Crkvene opštine Podgorica saopštili su da se lik bivšeg premijera Zdravka Krivokapića našao na fresci u podgoričkom Hramu  isključivo po ideji freskopisca, te da za to nije dobio odobrenje od ljudi zaduženih za umjetničke radove u crnogorskoj filijali SPC – Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, ni od samog njenog šefa Jovana Joanikija Mićovića. Kako ističu, slikanje bilo kog političkog aktera na fresci koja izobražava sahranu Amfilohija nije bilo u planu, niti se o toj ideji uopšte govorilo.

Kako saznajemo iz vrha SS, ovo je upozorenje političarima koji sad poltronišu ovoj organizaciji – da će svi proći kao nesrećni i nadasve razočarani Zdravinjo koliko god im se šlihtali.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
09.03.2023-14:56 14:56

…pa jasno Aleksandar Rakovic naredio- ONAJ čuveni istoričar laži —koji je zamislite i glavni istoričar u SS /Srbije/ ŠTO je mislio “Svaštaljub” da ce g a z d a Rakovic da to pušti …pa bogami i “đeda”može naći ista sudbina …nema kod onog “buljatog”-dualnosti…
tako bi svi iz CG -naši značajni srbi prosli “bostan “,Vojvoda ,Ljaljo,Jako i ostala boranija …ne shvataju da su za —-jednokratnu upotrebu ,dok završe njihove želje “srbijans.polusvijeta”…

Trajko
09.03.2023-15:02 15:02

Kuda mi ža tuda me gubalo. Ovo je pravda, da niko izdajnike ne poštuje.

Srbijanski lobi vs ristov legacy
09.03.2023-18:22 18:22

Djavonikije kako je krenuo i djeda ce iskopat po nalogu porfirija

Goran sarlic
09.03.2023-19:24 19:24

Spekulise se umjesto njega da ce da naslikaju rakovica glavnog cigu srbistana

Trešnjevo
09.03.2023-22:23 22:23

Što ovo rade sa tobom Zdravko?
Ja ga u tu crkvu živ nikad ne bi ušao.

Naroz
10.03.2023-02:52 02:52

Kako mu svojevremeno reče Amfilohije:”Blagoš meni!” :)
Inače freska nozi naziv “Primanje korone blagopočivšeg patrijarha Irineja”.