Petak, 27 Januara, 2023
Rubrika:

PzP: Čestitamo Podgoričanima na očuvanju simbola grada-brda Ljubović

''PzP nikada neće biti protiv razvoja našeg grada, već naprotiv, snažni su zagovornici istog, ali on nipošto ne podrazumijeva suludo i nepotrebno krčenje brda i devastaciju prirodnih resursa''

Borba sa bahatom DPS vlašću i nemarnim investitorom rezultirala je trijumfom slobodnog duha i volje mještana, ocijenili su iz Pokreta za promjene.

“PzP nikada neće biti protiv razvoja našeg grada, već naprotiv, snažni su zagovornici istog, ali on nipošto ne podrazumijeva suludo i nepotrebno krčenje brda i devastaciju prirodnih resursa. Drago nam je što se odustalo od izgradnje 12 parking mjesta i što ulica neće bespotrebno sjeći samo brdo. Narušeno područje treba sanirati i vratiti u prvobitno stanje u mjeri mogućeg”, istakli su.

Nažalost, dodaju, nije samo Ljubović ugroženo područje, već ovakvih primjera ima još u Podgorici, počevši od Zabjela, pa do Gorice.

“Nakon što sledeće godine srušimo lokalnu kriminogenu kulu od karata, postaraćemo se da Glavni grad dobije čišćenje od nerada, besposličarenja i korupcije, novu viziju razvoja i značajno bolju budućnost”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve