Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Dukaj: Herceg Novi ima potencijal da se još više razvija

Prema njegovim riječima, mediteranska kultura, impresivna arhitektura, multietnički sklad, turizam na evropskom nivou, očaravajuća obala čine ovaj grad i ovu opštinu jednom od najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori

Ministar javne uprave Marash Dukaj čestitao je predsjedniku Opštine Herceg Novi Stevanu Katiću i predsjedniku SO Herceg Novi Ivanu Otoviću Dan opštine Herceg Novi.

“Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Herceg Novi uputim najsrdačnije čestitke povodom 28. oktobra, Dana opštine. Sukcesivnim razvojem, kapitalnim ulaganjima, kao i njegovanjem drevne istorije, Herceg Novi se pretvorio u destinaciju visokog turizma, prepoznat na turističko-nautičkoj mapi Mediterana, Evrope i svijeta”, istakao je on.

Prema njegovim riječima, mediteranska kultura, impresivna arhitektura, multietnički sklad, turizam na evropskom nivou, očaravajuća obala čine ovaj grad i ovu opštinu jednom od najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori.

“Sa svojim mnogobrojnim prirodnim resursima i bogatstvima, vaša opština ima potencijal da se još više razvija, da privuče još više turista, što bi dovelo do povećanja životnog standarda na dobrobit svih građana grada ispod Orjena. Ministarstvo javne uprave Crne Gore nastavlja sa podrškom Opštini Herceg Novi u realizaciji svih ciljeva za modernizaciju i unapređenje javnih usluga. Sa jasnim uvjerenjem da će Herceg Novi nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine”, kazao je ministar Dukaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
28.10.2022-22:17 22:17

Dukaj, jel’ t ti orulaš o Srpskoj Autonomnoj Oblasti Hercegnovi, izrazito Trebinjsko-Bilećke-Gacko svetosavske kulture ognja i mača.? Ajde jadan, ne šegači e sa nama. Kako te nije sramota da radiš u ilegalnoj Vladi CG, sa nedvosmisleno kriminilno-korupcionaškim-nestručnim nivooom!OPREM DOBRO DUKAJ!