Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Nakon dva mjeseca: Uspostavljen željeznički i javni gradski prevoz

Iz Željezničkog prevoza poručuju da su spremno dočekali povratak radnim obavezama, a veći broj putnika očekuju u narednim danima

Nakon dva mjeseca željeznički prevoz i javni gradski saobraćaj ponovo su uspostavljeni u Crnoj Gori. I u javnom gradskom prevozu putnici moraju da nose zaštitnu masku, a na ulazu u autobus biće obavezna dezinfekcija ruku. Iz Željezničkog prevoza poručuju da su spremno dočekali povratak radnim obavezama, a veći broj putnika očekuju u narednim danima.

foto Printscreen

Ana Božović iz Željezničkog prevoza Crne Gore kazala je da putnika ima uz poštovanje procedura koje se svi trude da ispoštuju.

“Svi vozovi saobraćaju po važećem redu vožnje za ovu godinu i svi vozovi koji su planirani za danas po redu vožnje su pokrenuti”, kazala je  Božović.

Svaki putnik prilikom ulaska i izlaska iz voza, ističe Božović, mora nositi zaštitnu masku.

“Biće im obezbijeđena i dezinfekcija ruku prilikom ulaska i izlaska iz voza a u toku same vožnej mora se poštovati socijalna distanca. Kondukteri će biti tu da iskontrolišu poštovenja tih mjera. Prilikom kupovine voznih karata putnik je dužan da nosi zaštitnu masku i da vodi računa o socijalnoj distanci. Vozno i vozopratno osoblje će nositi vizire zaštitne maske i rukavice”, kazala je Božović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve