Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Dončić odigrao meč karijere, upisao novi tripl-dabl i rekord

Činilo se da bi domaći tim mogao završiti posao u nastavku, ali su Sparsi smanjili u samom finišu i prijetili da mogu doći do preokreta. Ali, fantastični Luka Dončić to nije dozvolio, pe je vodio svoj tim do osme pobjede u ovoj sezoni. Na kraju je Dallas slavio sa 117:110

Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su San Antonio 117:110 u meču NBA lige odigranom u noći sa ponedjeljka na utorak.

Foto: Twitter

Dalas i San Antonio odigrali su jedno od najzanimljivijih utakmica u sinoćnjem programu, a na kraju su Meveriksi uspjeli da dođu do pobjede sjajnom igrom u samoj završnici.

Domaći su dobro otvorili meč i prvu dionicu dobili su sa 36:22. Ali, Sparsi su u drugoj četvrtini bili nešto bolji, te se na poluvrijeme otišlo kod rezultata 59:49 za Dalas.

Činilo se da bi domaći tim mogao završiti posao u nastavku, ali su Sparsi smanjili u samom finišu i prijetili da mogu doći do preokreta. Ali, fantastični Luka Dončić to nije dozvolio, pe je vodio svoj tim do osme pobjede u ovoj sezoni. Na kraju je Dallas slavio sa 117:110.

Fantastičnu partiju odigrao je nevjerovatni Luka Dončić koji je upisao tripl-dabl. Ova partija je bila i rekord karijere za Slovenca koji je meč završio sa 42 poena, 12 asistencija i 11 skokova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve