Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Marej odlučio da ne igra na US openu

On je rekao da nije osjećao bol tokom meča sa Gaskeom, tako da je barem što se tiče zdravstvene strane sve u najboljem redu

Nekadašnji najbolji teniser svijeta Endi Marej odlučio je da ne igra na posljednjem Gren Slemu sezone US openu.

Foto: Express.co.uk

Marej se vratio u singlu na teren i sinoć izgubio na startu Sinsinatija od Rišara Gaskea u dva seta.

On je rekao da nije osjećao bol tokom meča sa Gaskeom, tako da je barem što se tiče zdravstvene strane sve u najboljem redu.

“Nadali smo se da ću biti u prilici da zatražim vajld kartu. Htio sam da vidim kako izgleda opet igrati u singlu, prije nego što je zatražim, ali ipak sam zajedno sa članovima tima odliučio da je ne zatražim. Nijesam htio da to uradim tokom dana, jer jednostavno nijesam znao kako ću se osjećati posle meča sa Gaskeom. Htio sam da budem korektan prema sebi, da pokušam da odigram nekoliko mečeva prije nego što donesem tako važnu odluku”, kazao je Marej.

On je najavio mogućnost da u singlu igra na turniru u Vinston Salemu, ali na US Openu će igrati samo u dublu i u miksu.

“Da sam uzeo vajld kartu i onda odlučio da ne igram, bila bi gomila pitanja o mom kuku, da li je sve u redu, u čemu je problem i slično. Čak i pored toga što je protiv Gaskea sve bilo u redu fizički, osjetio sam da su mi noge teške pred kraj meča, a to je nešto što se neće promijeniti barem još nekoliko nedjelja”.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve