Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Država je faktički u vanrednom stanju

''Država u kojoj policija hapsi policiju za organizovani kriminal, na osnovu dokaza koje dostavlja EUROPOL, je faktički u vanrednom stanju''

Država u kojoj policija hapsi policiju za organizovani kriminal, na osnovu dokaza koje dostavlja EUROPOL, je faktički u vanrednom stanju, poručio je lider Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević.

“Kolumbija na Jadranu. Država u kojoj policija hapsi policiju za organizovani kriminal, na osnovu dokaza koje dostavlja EUROPOL, je faktički u vanrednom stanju”, ocijenio je Medojević.

Prema njegovim riječima, narko klanovi i duvanska mafija “kreirana u vrhovima DPS vlasti”.

“MUP- mafija u policiji. U svakoj normalnoj državi direktor policije kome su uhapsili pomoćnika, kojeg je lično predložio, (zaduženog za borbu protiv organizovanog kriminala) podnio bi odmah ostavku”, kazao je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Katarina
23.03.2023-12:51 12:51

Bas su to doznali sada ,pred drugi krug predsjednickih izbora.Ne znam samo kako SDT dopusta da Dritan bude potparol i uzima njihove zasluge.Pa valjda bi portparol SDT a ,trebao da saopstava sve to.Sto se tice kriminala,svako ko je nesto lose uradio neka odgovara.Ali da to ne saopstava kvazi premijer odavno raspustene vlade.