Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Murinjo oštar: Kup Italije je najgori u Evropi

Murinja su na konferenciji za medije pitali može li Roma osvojiti Kup Italije

Trener Rome Žoze Murinjo komentarisao je pobjedu svoje ekipe nad Djenovom (1:0) u osmini finala Kupa Italije. Govorio je o svom igraču Nikoli Zaniolu, kojem su navijači zviždali.

“Nisam više dijete, uskoro ću napuniti 60 godina, ali znam da ne moraš dati više kada si dao sve od sebe. Igrač koji daje sve od sebe ima moju naklonost. Žao mi je što sam čuo zvižduke za Zaniola, molim ljude da ne zvižde mojim igračima”, rekao je Portugalac.

Murinja su na konferenciji za medije pitali može li Roma osvojiti Kup Italije.

“Volio bih da ga osvojim. Jednom sam u tome uspio igrajući protiv Rome, a sada bih ga osvojio sa Romom. Mislim da je ovo najgori Kup u Evropi jer ne štiti ekipe. Ne predstavlja nikakav šou. Primjera radi, Torino pobijedi Milan u gostima, a zatim iduću eliminacionu utakmicu mora da igra u gostima”, izjavio je Murinjo pa nastavio:

“Ne razumijem takvu strukturu takmičenja. Igrali smo protiv ekipe iz Serie B sa punim stadionom. Prazni stadioni, ako ih ima, moraju shvatiti zašto je kod nas puno. Prošle smo godine bili šesti. Želim se boriti u Kupu Italije, ali slabija ekipa ne želi da igra. Kakvu motivaciju imaju ti ljudi. Bilo bi lijepo igrati na gostujućim terenima Serie B ili Serie C”, smatra Portugalac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve