Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Roma izvukla remi: Ljorente brži od pištaljke u Firenci

Fiorentina je mogla do dva gola prednosti u 79. minutu kada je dosuđen penal za domaćina, a ulogu heroja Rome preuzeo je ponovo Mile Svilar koji je odbranio penal Biragiju

Fudbaleri Fiorentine remizirali su u Firenci sa ekipom Rome rezultatom 2:2 u okviru 28. kola italijanske Serije A.

Sjajan meč vidjeli smo u Toskani gdje je “Vučica” u posljednjem trenutku meča uspjela da izbjegne poraz, a u Rimu će slaviti i Mileta Svilara koji je ponovo odbranio penal

Odmah na početku meča, Lukaku je propustio izglednu šansu, a domaćin je to kaznio u 19. minutu kada je poslije kornera Gonzalesa pogodio Luka Ranijeri.

“Ljubičasti” su mogli do barem još jednog gola, Mandragora i Sotil gađali su pored gola, dok je kod udarca Belotija odlično reagovao čuvar mreže Rome Mile Svilar.

De Rosi je tokom prvog poluvremena zamijenio Manćinija kako ovaj ne bi zaradio isključenje, a Roma je poslije pokušaja Kristantea početkom drugog dijela igre stigla do izjednačenja.

Igrao se 58. minut kada je Husem Uar iskoristio dodavanje Anhelina i donio izjednačenje “Vučici”.

Radost gostiju trajala je svega 11 minuta, toliko je bilo potrebno Rolandu Mandragori da zatrese mrežu Svilara i donese svojoj ekipi novu prednost.

Fiorentina je mogla do novog pogotka i u 79. minutu kada je dosuđen penal za domaćina, a ulogu heroja Rome preuzeo je ponovo Mile Svilar koji je odbranio penal Biragiju.

Roma je potom krenula na sve ili ništa, a takav se pristup igračima Danijelea De Rosija i isplatio u praktično posljednjem trenutku meča kada je Dijego Ljorente sjajnim pogotkom donio bod gostima iz Rima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve