Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Zvezdana Terzića privodila Interventna policija, Aleksandar Vučić ga oslobodio

Nije prvi put da je Terzić uhapšen, pa pušten od strane policije.

Narodni poslanik Miroslav Aleksić upitao je tokom sjednice Skupštine premijerku Anu Brnabić o incidentu koji se dogodio sa policijom i direktorom Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdanom Terzićem.

“Još jedan slučaj koji se dogodio poslije tragedije. U noći kada je Crvena zvezda proslavljala titulu, 28. maj je u pitanju 2023. godine – da li je u toj noći Zvezdan Terzić zaustavljen od strane Interventne jedinice u Beogradu? Da li je za to oružje imao dozvolu, da li je kod sebe imao neke vrste opojnih droga ili narkotika, da li je zvao predsjednika Vučića, a ovaj Veselina Milića, da se naloži Interventnoj da Zvezdan Terzić bude pušten“, upitao je Aleksić naglasivši da je pitanje za ministra Gašića, ali pošto on nije tu, da može da odgovori i premijerka Brnabić.

On je dodao da je taj slučaj “slika i prilika funkcionisanja sistema Srpske napredne stranke”, kao i da su to i rukometaš Vladimir Mandić, kao i Predrag Koluvija.

Generalni direktor Crvene zvezde, Terzić je večeras odgovorio na optužbe da ga je zadržala i zaustavila Interventna policija.

“Ne poznajem Miroslava Aleksića, ni direktno, ni indirektno, ali me iz meni nepoznatih razloga danas pominje (ne prvi put) u Narodnoj skupštini. I opet laže ovaj narod pred najširim auditorijumom. Kaže da me je 28. maja ove godine u noći kada je Crvena zvezda slavila šampionsku titulu, interventna jedinica policije zaustavila, pronašla oružje bez dozvole i narkotike, a da sam ja potom nazvao predsjednika Vučića i policija me je navodno pustila da odem. Sve je slagao narodni poslanik Miroslav Aleksić”, rekao je Terzić.

Znajući iskustvo iz Crne Gore kada je na osnovu Interpolove potjernice uhapšen, pa pušten, jasno je da ni ovog puta generelani direktor Crvene zvezde neće reči istinu o događaju iz noći kada je slavljena još jedna titula osvojena korupcijom i kriminalom i gomilom sklanjalica.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve