Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Vuko Borozan se vraća pod nacionalnu zastavu

Na širem spisku selektora Šole nalazi se 35 igrača.

Selektor Vlado Šola saopštio širi spisak muške seniorske reprezentacije za nastup na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj u januaru sljedeće godine.

Na širem spisku selektora nalazi se 35 igrača, među kojima su rukomeraši koji su iznijeli teret kvalifikacija, ali i prethodnih velikih takmičenja, kao i nekoliko potencijalnih povratnika, te debitanata u dresu sa državnim grbom.

Za mjesto u timu za EHF Euro 2024. godine, poslije dužeg vremena konkuriše lijevi bek Lovćena Vuko Borozan, a prvi put na širem spisku su golman Lovćena Filip Borozan, te njegovi klupski saigrači Filip Krivokapić i Milorad Bakić, kao i Vladan Kastratović (Prilep) i Darko Đurković (Budućnost Podgorica).

Početak priprema planiran je za 25. decembar, a selektor Šola do tada će skratiti spisak igrača koji će konkurisati za mjesto u timu na EHF Euro 2024.

Crna Gora će 29. decembra odigrati prijateljsku utakmicu protiv Sjeverne Makedonije u Staroj Pazovi, dok je 4. i 5. januara planirano učešće na turniru u Poreču, gdje će rivali biti domaćin Hrvatska i Slovenija.

Premijerni meč na EHF Euro 2024, “lavovi” će odigrati 12. januara u Minhenu protiv Mađarske, a rivali u grupi su još Island i Srbija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve