Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

VS Srbije: Osuđujemo i ograđujemo se od događanja na utakmici između Crvene zvezde i Šapca

Iz VSS su se ogradili od transparenta Šiptar, Hrvat, Balija nije moja bratija, kojim se targetira slavni crnogorski vaterpolista, koji je Hrvat po nacionalnosti

Dva dana nakon skandaloznih dešavanja na utakmici Crvena zvezda – Šabac, na kojoj su navijači beogradskog kluba fašističkim porukama napali trenera svog kluba Mirka Vičevića, konačno se oglasio i Vaterpolo savez Srbije.

Iz VSS su se ogradili od transparenta ”Šiptar, Hrvat, Balija nije moja bratija”, kojim se targetira slavni crnogorski vaterpolista, koji je Hrvat po nacionalnosti.

– Vaterpolo savez osuđuje i ograđuje se od događanja na utakmici između Crvene zvezde i Šapca. Kao i uvijek, apsolutno smo protiv svih podjela u sportu bilo da su političke, nacionalne, vjerske ili neke druge prirode. Otvoreni smo za sve. Smatrajući da je sport opšte, zajedničko dobro svih i onih koji se njime bave i onih koji u njemu, posmatrajući ga, uživaju. Tim povodom Vaterpolo savez Srbije će pokrenuti disciplinski postupak protiv odgovornih lica, vjerujući da se takvi događaji više neće ponavljati, piše u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve