Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vranješ: Glavni adut Crne Gore je pozitivna energija i nevjerovatna atmosfera

Selektor Zvezdan Mitrović zbog povreda neće moći da računa na Filipa Barovića i Blagotu Sekulića, a u Kini neće biti ni Nemanje Vranješa

Košarkaši Crne Gore otputovali su u Kinu gdje će odigrati kontrolni turnir sa selekcijama Irana, Nigerije i Poljske, a zatim debitovati na Svjetskom šampionatu.

Foto: FIBA

Selektor Zvezdan Mitrović zbog povreda neće moći da računa na Filipa Barovića i Blagotu Sekulića, a u Kini neće biti ni Nemanje Vranješa.

As Mornara kaže da naša selekcija ima šanse na Mundobasketu i da je dobra atmosfera u timu glavni adut “crvenih”.

“Imao sam nesreću da zbog povrede prije vremena napustim pripreme reprezentacije. Međutim, to je sport, to je život i takve se stvari dešavaju. Svjestan sam naravno da je povreda jača od mene, ali bih isto tako bio neiskren kada ne bih rekao da mi je neizmjerno žao što neću igrati na Svjetskom prvenstvu. S druge strane, izuzetno sam ponosan što sam bio dio državnog tima koji je ispisao novu stranicu košarkaške istorije u Crnoj Gori. Glavni adut državnog tima u Kini će biti pozitivna energija i nevjerovatno dobra atmosfera. Timski duh i pomenuta pozitivna energija mogu da se osjete u vazduhu. Momci su maksimalno posvećeni i fokusirani na Svjetsko prvenstvo. Svi su gladni uspjeha i željni dokazivanja. Siguran sam da će Crna Gora biti tvrd orah za sve rivale u Kini”, rekao je Nemanja Vranješ za Sport Klub.

Rivali Crne Gore u prvoj fazi takmičenjima su Grčka, Brazil i Novi Zeland.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve