Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlasnik Fiorentine: Riberi u 36. godini igra bolje od Ronalda

"Ako mi date vremena, volio bih osvojiti nešto. U posljednja dva mjeseca već smo napravili uspjeh: oborili smo rekord sezonskih karata, doveli smo Riberija"

Juče su fidbaleri Fiorentine i Juventusa odigrali 0:0 na Artemio Frankiju u jednom od derbija 3. kola italijanske Serije A.

Foto: Calciomercato.it

Nakon meča vlasnik Fiorentine Roko Komiso bio je oduševljen izdanjem svog tima, a naročito je izdvojio Franka Riberija.

“Jako sam srećan, bila je to lijepa igra. Momci su dali svoje srce. Jeste li vidjeli Riberija u 36. godini? Igrao je bolje od Ronalda! A dvojica Italijana, Kastrovilli i Kjeza? Juve je imao igrače u vrijednosti od 300 miliona, mi 50. Morali bi da izgubimo 6:0, ali izvukli smo bod”, kazao je Komiso.

“Ako mi date vremena, volio bih osvojiti nešto. U posljednja dva mjeseca već smo napravili uspjeh: oborili smo rekord sezonskih karata, doveli smo Riberija”, zaključio je.

Fiorentina je osvojila samo bod u tri kola, ali je imala i teške rivale poput Napolija i Juventusa, doduše sastala se i sa Đenovom u drugom kolu, ali i tada je poražena. Slijedi joj još jedan težak ispit i to protiv Atalante u Bergamu narednog vikenda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve