Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Vaterpolisti u Zagrebu, sjutra duel sa Hrvatskom

Podmlađene ajkule su se okupile na startu priprema za Svjetsku ligu i meč sa Mađarskom koji je na programu 18. januara

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore sjutra će odigrati pripremni meč sa Hrvatskom u Zagrebu.

Podmlađene ”ajkule” su se okupile na startu priprema za Svjetsku ligu i meč sa Mađarskom koji je na programu 18. januara.

– Ostao sam najstariji u timu nakon završenog ciklusa u Tokiju. Imam iskustvo, sada mogu da pomognem mladim igračima koji godnama čekaju šansu da se dokažu selektoru i ugrabe mjesto u reprezentaciji. Radi se odlično, nekoliko njih – pod uslovom da nastave da rade ovako kako rade sada – tvrdim da će napraviti odličnu karijeru, rekao je Marko Petković, kapiten Jadrana.

Marko Mršić iz Katara želi da iskoristi šansu.

– Čeka nas nekoliko sparing duela sa Hrvatima, sjutra i zvanična utakmica koja će biti priprema za Svjetsku ligu i taj meč sa Mađarskom 18. januara. A i to takmičenje je uvod u ono što nas čeka na ljeto – Svjetsko, pa Evropsko prvenstvo. Vjerujem da ćemo nastaviti da radimo ozbiljno i da ćemo biti spremni, kazao je Mršić.

Gojković je u Zagreb poveo: Slaven Kandića, Petra Tešanovića, Uroša Vučurovića, Vlada Popadića, Marka Petkovića, Aljošu Mačića, Dimitrija Obradovića, Vasilija Radovića, Marka Mršića, Sava Ćetkovića, Vladana Spaića, Dušana Matkovića, Dušana Banićevića, Danila Radovića, Martina Gardaševića, Đorđija Stanojevića, Luku Murišića i Vuka Draškovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve