Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

“Varvari”: Večeras samo koristimo grlo i dlanove

Kako stoji u saopštenju grupe ''Varvari'' objavljenom na njihovoj zvaničnoj FB stranici, svi koji su bili u Morači na prethodnom meču vidjelu su kako se može ''pogurati'' naš tim kad mu ne ide

Povodom večerašnjeg meča Budućnost Voli- Crvena Zvezda oglasili su ise i navijači podgoričkog tima.

Kako stoji u saopštenju grupe ”Varvari” objavljenom na njihovoj zvaničnoj FB stranici, svi koji su bili u Morači na prethodnom meču vidjelu su kako se može ”pogurati” naš tim kad mu ne ide.

”Prije svega, apelujemo na sve naše članove a pogotovo na ostalu publiku u sali da ne ubacuju tvrde predmete u teren. Naša tribina nije dio toga, niti želi biti niti smatra to činom kojim se treba ponositi. Nije viteški niti hrabro bacati iz mase upaljače i povrijediti nekog protivničkog igrača a vrlo moguće i svog.

Grlo i dlanovi su jedino što treba koristiti kako bi pogurali svoje a sabotirali protivničke igrače”- naveli su oni u saopštenju.

Takodje, apelovali su na sve da, kako su rekli, ne nasijedaju na ”medijske provokacije”.

”Ne dozvolimo da nam uništavaju dugogodišnji rivalitet i “sportsku mržnju” stavljajući ih u mnogo širi, opasniji kontekst. Pokažimo svima da ne nasjedamo na jeftinu propagandu i da su svi navijači u Morači tu samo zbog Budućnosti, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost. Nas fokus je podgorička Budućnost, a naša želja još jedna titula. Zaslužujemo 5. utakmicu. Zaslužujemo da se borimo do kraja”- zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve