Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Uspješno realizovan seminar za produženje licenci

Seminar minulog vikenda u hotelu ,''Palma'' u Tivtu

Seminar za produženje validnosti UEFA ,,Pro“, UEFA „A“ ,UEFA „B“ licence, kao i Nacionalne „C“ licence, održan je minulog vikenda u hotelu ,,Palma“ u Tivtu.

Sadržajan seminar obilježila su izuzetno zanimljiva i poučna predavanja gostiju iz Slovenije i Hrvatske, Dejana Kopasića i prof Luke Milanovića. Kopasić, video analitičar u stručnom štabu selektora Slovenije Matjaža Keka, održao je predavanja na teme ,,Model igre seniorske reprezentacije Slovenije“ i ,,Stručna analiza u seniorskom timu reprezentacije Slovenije“.

Milanović je profesor na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, ali i veoma bitan član stručnog štaba reprezentacije Hrvatske, sa kojom je osvajao medalje na prethodna dva Svjetska prvenstva. Milanović je imao izlaganja na teme ,,Kondiciona priprema za turnirski način takmičenja“ i ,,Dugoročni razvoj vrhunskih igrača“.

Polaznici seminara imali su priliku da čuju predavanja iz oblasti psihologije i pedagogije od strane profesora Radoja Novovića, o održavanju takmičarske forme pričao je dr Kosta Goranović, šef stručnog štaba FK Budućnost Mladena Milinkovića imao je izlaganje na temu ,,Model otvaranja napada”, dok su selektori U-21, U-19, U-17 i U-16 reprezentacija Crne Gore prezentovali urađeno u godini na izmaku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve