Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

UEFA prelomila: Otkazani Liga šampiona i Liga Evrope

Kako javlja španska Marka, evropska kuća fudbala je danas odlučila da otkaže do daljeg utakmice u Ligi šampiona i Ligi Evrope zbog pandemije virusa korona

Trudila se UEFA do posljednjeg momenta da nađe neko solomonsko rješenje da bi se euro-kupovi nastavili, ali je bila primorana da kapitulira.

Foto: UEFA

Kako javlja španska Marka, evropska kuća fudbala je danas odlučila da otkaže do daljeg utakmice u Ligi šampiona i Ligi Evrope zbog pandemije virusa korona.

Ostale su da se odigraju četiri utakmice revanša osmine finala Lige šampiona: Juventus – Lion, Mančester siti – Real Madrid, Barselona – Napoli i Bajern – Čelsi, koje je trebalo da se igraju naredne neđelje. Međutim, onog momenta kada su stigle vijesti da su fudbaleri Juventusa i Real Madrida zatvoreni u karantin, jer se virus uselio u njihove redove, bilo je jasno da od fudbala neće biti ništa.

Prema informacijama iz Španije, odluka UEFA momentalno stupa na snagu, što znači da ne bi trebalo večeras da se igraju utakmice osmine finala.

Najveće pitanje je kako će se pronaći slobodni termini, kada god se pandemija završi, da se odigraju sve utakmice kako evropskih kupova, tako i domaćih lige.

Sve vodi ka tome da Evropskog prvenstva, koje bi trebalo da počne 12. juna ili neće biti ove godine ili će biti pomjereno za neki kasniji datum, pošto fizički sve utakmice neće moći da se odigraju do tog dana, pa ni vremena reprezentacijama za pripreme ne bi bilo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve