Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Tumbaković: Meč bez publike je poseban doživljaj u negativnom smislu

Upravo će tog 7. juna Crna Gora pod Goricom biti bez podrške navijača

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković kazao je da su mečevi bez publike jedna od najnegativnijih stvari u sportu.

Foto: RTCG.me

Sa tom nedaćom “Sokoli” će se sresti u junu u kvalifikacijama za EURO 2020. godine zbog kazne UEFA.

Crna Gora u okviru 3. kola grupe A dočekuje (20.45) Kosovo pod Goricom 7. juna, dok u 4. rundi gostuje (20.45) Češkoj u Olomucu tri dana kasnije.

“Razmišljamo o obje utakmice podjednako. Ne ide jedno bez drugog. Međutim, prvo smo koncetrisani na Kosovo, pa ćemo da razmišljamo dalje”, reako ej Tumbakvoić za Dnevne novine.

Upravo će tog 7. juna Crna Gora pod Goricom biti bez podrške navijača.

“Nikada nijesam volio da vodim meč bez gledalaca. To je poseban doživljaj u negativnom smislu. Donosi negativnu atmosferu. Jednostavno, nema nikakve emocije, odradiš utakmicu i to je to”. poručuje selektor.

Mjesec dana prije duela sa Kosovom i Češkom, situacija sa reprezentativcima nije najsjajnija Stevan Jovetić sigurno odmara makar do novembra, Stefan Savić je opet povrijeđen, Stefan Mugoša izlazi iz povrede, vodeći reprezentativci nisu standardni…

“Pratim ih, gledam… Dobro je što Nikola Vukčević igra sve više i više, baš kao i Nebojša Kosović. Najsrećniji sam kada momci igraju, jer ih je onda lako uklopiti u takmičarski tonus kada dođu na okupljanje. Međutim, imamo malu grupu igrača koja igra i to je generalno problem. Ali navikli smo na to”, jasan je najtrofejniji trener u istoriji Partizana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve