Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Trener Mornara razočaran: Pavićević ne zna u kom će sastavu na Budućnost

U barskom timu su trenutno makar trojica zaraženih igrača korona virusom (Nidam, Lazić, Bjelica), a infekcija je ušla i u stručni štab… U takvoj situaciji, barski tim teško da može imati pravi fokus za crnogorski derbi. I prvi, istorijski duel naših klubova u evropskim takmičenjima

Mornar će najvjerovatnije dočekati Budućnost Voli u srijedu (19h) u petom kolu grupe B Evrokupa – a definitivna potvrda, da li će duel biti odigran ili odložen, očekuje se od evropskog takmičenja danas.

Pavićević, Foto: Pobjeda.me

U barskom timu su trenutno makar trojica zaraženih igrača korona virusom (Nidam, Lazić, Bjelica), a infekcija je ušla i u stručni štab… U takvoj situaciji, barski tim teško da može imati pravi fokus za crnogorski derbi. I prvi, istorijski duel naših klubova u evropskim takmičenjima.

Trener Mihailo Pavićević je, vidno razočaran situacijom u njegovom timu, govorio o meču koji slijedi.

“Iz više razloga, nije mi lako da govorim o košarci, situacija nije uopšte dobra. Ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego koliko ću igrača imati na treningu i ko je sledeći da bude pozitivan na koronu. Iskren da budem, o utakmici teško šta mogu reći. Budućnost je apsolutni favorit, imaju sjajan tim, igraju odlično. Do unazad sedam dana i mi smo izgledali odlično i ponosio sam se igrama koje smo pružali, ali veća sila nas je dovela u ovu situaciju”, rekao je Pavićević.

Plejmejker Derek Nidam je ostao prošle sedmice u Parizu, nakon meča Evrokupa sa Bulonjom, jer je u glavnom gradu Francuske imao pozitivan test na korona virus.

“Nimalo nije lako, još uvijek ne znamo u kojem sastavu ćemo nastupiti u srijedu. Za sada sigurno bez četvorice koji su među glavnim igračima. Nadamo se da će se na tome završiti i da ćemo moći da se vratimo normalnom radu. Sve ovo pomalo gubi smisao. Bojim se da će na kraju uspjeh ostvariti ona ekipa koja bude imala sreću sa virusom kovid-19”, dodao je Pavićević.

U pripremnom periodu Budućnost je ubjedljivo savladala Mornar u ,,Morači“, ali je barski tim od tada ostvario značajan napredak u formi. Ipak, sva računica pada u vodu za desetkovani Pavićevićev tim, zbog epidemije.

Duel je zakazan za srijedu od 19 časova u ,,Topolici“, bez prisustva publike.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve