Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Trener APOEL-a: Nije iznenađenje što je Sutjeska eliminisala Slovan

A pored trenera, očekivanja je iznio 36-godišnji kiparski vezista Efstatios Aloneftis. Jedan od rijetkih domaćih igrača u sedmostrukom uzastopnom šampionu Kipra

Trener APOEL-a Poalo Tramecani upozorio je svoju ekipu pred gostovanje u Nikšiću i rekao da Sutjeska nije slučajno eliminisala Slovan.

Foto: APOEL

“Spremni smo za evropska iskušenja. Važna je prva utakmica protiv Sutjeske, ali još je važniji revanš. Jednostavno, do drugog meča ćemo imati još sedam zajedničkih dana i bićemo bolji”, potencira Tramecani drugu utakmicu, koja se u Nikoziji igra 30. jula od 19 časova…

“APOEL je prošlog ljeta ispao od Suduve i to je velika lekcija. Nadam se da se neće ponoviti greške”, jasan je trener najtrofejnijeg kiparskog tima (28 titula, 21 Kup, 13 Superkupova).

Sutjeska?

“To je dobra i kompaktna ekipa. Nisam iznenađen što je Sutjeska eliminisala Slovan, a ako moram nekoga da istaknem to je igrač sa brojem 10 (Ćetković) koji veže odbranu i napad”, poručio je 48-godišnji Italijan.

A pored trenera, očekivanja je iznio 36-godišnji kiparski vezista Efstatios Aloneftis. Jedan od rijetkih domaćih igrača u sedmostrukom uzastopnom šampionu Kipra.

“Vjerujete li da smo o Suduvi pričali u autobusu? To ne smije da nam se ponovi. Sutjeska je dobar tim, ali želimo da pokažemo šta znači APOEL u Evropi. Želimo da dogura što dalje.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve