Dvorana Topolica dobiće nove svlačionice, prostorije za sudije i pomoćne prostorije uz nesebičnu podršku i finansijsku pomoć donatora, vlasnika Košarkaškog kluba Mornar Đorđija Pavićevića.

Foto: Topolica.me

Vrijednost investicije je oko 60 hiljada eura i predstavlja jednu od najvažnijih investicija u unaprjeđenje kapaciteta Sportske dvorane Topolica od njenog puštanja u funkciju prije 10 godina.

Adaptacija podrazumijeva da će svih šest svlačionica, uključujući prostorije za sudije i pomoćne prostorije, imati duplo više prostora, nakon čega će Sportska dvorana Topolica biti u prilici da svim učesnicima sportskih takmičenja obezbijedi komforan boravak u prostorijama opremljenim po visokim međunarodnim standardima.

Adaptacija svlačionica predstavlja jednu od najznačajnijih aktivnosti u realizaciji zajedničkog cilja vlasnika KK Mornar gospodina Đorđija Pavićevića i menadžmenta Sportsko-rekreativnog centra Bar – da se u novu takmičarsku sezonu uđe sa što boljim infrastrukturnim uslovima koji će igračima i stručnom štabu pomoći da navijačima, gradu Baru i Crnoj Gori donesu nove pobjede i radosti u nastupajućoj košarkaškoj sezoni.

Unaprjeđenje prostornih kapaciteta Sportske dvorane Topolica rezultat je strateškog pristupa u pozicioniranju Sportske dvorane Topolica kao jedne od najboljih crnogorskih sportskih dvorana, u kojoj će se sportisti, građani Bara i svi posjetioci osjećati ugodno i uživati u velikom broju sportskih sadržaja.

Komentari

avatar