Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Tomašević potpisao prvi profesionalni ugovor, ostaje u Budućnosti do 2027.

Bodin je kao podgoričko dijete vezan za Budućnost, klub u kojem je igrao njegov djed Slobodan Kovačević.

Štoper Budućnosti Bodin Tomašević potpisao je prvi profesionalni ugovor u karijeri – ostaje u “plavom” taboru još četiri godine.

Bodin je kao podgoričko dijete vezan za Budućnost, klub u kojem je igrao njegov djed Slobodan Kovačević.

“Profesionalni ugovor sa 17 godina je na neki način dokaz da sam izabrao pravu profesiju. Kao najmlađi član tima vidim šansu da učim i naučim kako veliki tim funkcioniše, kako se radi i kako se iz dana u dan sve više voli klub. Budućnost ima najbolje uslove u državi, ekipa je puna kvaliteta, a svi zajedno misle na svoj podmladak”, rekao je Tomašević.

Tomašević je istakao da je ove sezone bio mali šraf velike mašine…

“Jesenja titula je bila naš cilj, a došli smo do njega svi zajedno na čelu sa trenerima. Bio sam mali šaraf velike mašine, jer pojedinačan doprinos je nemjerljiv sa timskim uspjehom. Svi težimo da odbranimo titulu”, jasan je Tomašević.

Istakao je da mu je san da sa omladinskom selekcijom stigne do elitne runde kvalifikacija za EP.

“Evropsko prvenstvo je naš san. Dugogodišnji rad, Akademija i sazrijevanje uz selektora Gorana Perišića i njegove saradnike doprinose našem sve većem sportskom samopouzdanju. Neki od nas su već bili na korak od Eura, nadam se da ćemo sada “pružiti nogu” i učiniti taj veliki korak da obradujemo naciju. Crveni dres i svi uspjesi koji se vežu za njega su naša snaga i adrenalin koji nas pokreće, smatram da imamo velike šanse da ispišemo istoriju”, zaključio je Bodin Tomašević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve