Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Teško da će ovo odbiti: David Silva dobio ponudu koja se viđa jednom u životu

Španski mediji pišu da je Silva dobio ponudu da potpiše dvogodišnji ugovor s Al-Duhailijem prema kojem će zaraditi oko 30 miliona eura. Španac će po sezoni dobiti 15 miliona eura i teško da će neko uspjeti to da nadmaši

Iskusni španski fudbaler David Silva na kraju ove sezone će napustiti Mančester Siti.

Silva, Foto: En.as.com

Silva je imao ugovor sa Sitijem do kraja ovog mjeseca, ali je odlučio produžiti saradnju dok se sezona ne završi. To znači da će Španac biti slobodan igrač krajem avgusta i moći će birati novi klub.

David Silva se prethodnih sedmica povezivao s nekoliko klubova iz Španije, ali i iz MLS-a, no čini se da će karijeru nastaviti u dalekom Kataru.

Naime, interes za njega pokazao je katarski klub Al-Duhaili za koji je nedavno potpisao Mario Mandžukić. Oni žele da naprave respektabilan tim pun zvijezda i jasno je da im novac nije problem.

Španski mediji pišu da je Silva dobio ponudu da potpiše dvogodišnji ugovor prema kojem će zaraditi oko 30 miliona eura. Španac će po sezoni dobiti 15 miliona eura i teško da će neko uspjeti to da nadmaši.

Ni u najboljim godinama u Mančester Sitiju Silva nije toliko zarađivao i bit će zanimljivo vidjeti da li će odbiti ovu ponudu koja se desi jednom ili nijednom u životu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve