Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

TERZIĆ NAREDIO: Crvena zvezda neće na derbi ako sudi Srđan Jovanović

Navijači Partizana su već odlučili da neće doći u srijedu u 19 časova na 171. vječiti derbi kako ne bi nepotrebno nervirali predsjednika Aleksandra Vučića i svojim skandiranjem doveli ga u stanje nervnog sloma.

Zvezdan Terzić ne želi ništa da rizikuje, nije mu bila dovoljna smjena predsjednika Sudijske komisije, on želi i da odred isudiju koji će po njegovim notama da sudi 171. vječtiti derbi koji je zakazan za srijedu od 19 časova na stadionu u Humskoj 1, a Srđan Jovanović nije njegova želja.

Navijači Partizana su već odlučili da neće doći u srijedu u 19 časova na 171. vječiti derbi kako ne bi nepotrebno nervirali predsjednika Aleksandra Vučića i svojim skandiranjem doveli ga u stanje nervnog sloma. Uostalom ovo je idealna prilika da se u srijedu stvori lažna slika kako svi u Srbiji navijaju za Crvenu zvezdu, jer se predsjednikovo nedonošće i mezimče mora voljeti.

Zbog želje da već u svlačionici obezbijedi pobjedu u derbiju, vodeći prevarant svjetskog sporta pripremio je za svekoliku zvezdašku javnost još jedno svoje blistavo saopštenje kojim se obraća svojim podanicima, jer oni u njemu vide Boga. A šta bi drugo i mogao biti čovjek koji je u stanju jednom klubu u samo jednom danu da obezbijedi dvije titule, od kojih je jedna izmišljena.

U skladu sa predsjednikovim ovlaštenjima Terzić je poručio svekolikoj zvezdaškoj javnosti da se derbi neće igrati ako se ne ispune njegove želje.

“Ukoliko Srđan Jovanović bude sudio, ne igramo vječiti derbi!”

Možda bi novi Sudijski komesar Dejan Santrač, provjereni kadrovik SNS mogao da u “nadoknadi vremena” za sudiju predloži samog Kostadina Terzića, sina Zvezdinog direktora, koji je bio glavni čovjek za uvođenja VAR tehnologije u Srbiji. Sad što Kostadin nikad nije bio fudbalski sudija i nije važno, on ima iskustva kako se nešto krade, a vjerovatno zna i način kako izigrati VAR i na koji način privoliti ljude da vide ono što njemu odgovara.

Iz VAR sobe na tv ekranima se prikazuju samo oni momenti koji gode oku navijača Crvene zvezde, oni koji bi mogli da razmontiraju čitav mehanizam prevara ostaje skriven za javnost i analizira se isključivo u VAR sobama, pa kako gospoda odluči.

Ono što je sigurno, Sanreač, će morati da promijeni glavnog sudiju derbija, jer je doveden da sluša, u suprotnom će biti “bačen u bunar”.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve