Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Tenis: Mladi Jovanović igrao finale ITF turnira u Skoplju

Jovanović je poslije velike borbe u tri seta poražen od Petra Nesterova iz Bugarske 2:1 (3:6,6:4,6:4), a budući da je u julu napunio 16 godina, to je za Jovanović veliki uspjeh na ITF turniru za igrače do 18 godina

Crnogorski teniski reprezentativac Petar Jovanović igrao je u finalu juniorskog ITF turnira u Skoplju koji je završen prethodnog vikenda.

Jovanović, Foto: Cdm.me

Jovanović je poslije velike borbe u tri seta poražen od Petra Nesterova iz Bugarske 2:1 (3:6,6:4,6:4), a budući da je u julu napunio 16 godina, to je za Jovanović veliki uspjeh na ITF turniru za igrače do 18 godina.

U Skoplju su igrala i ostala tri reprezentativca do 16 godina. Danilo Raičević i Milo Gazivoda su zaustavljeni u drugom kolu, dok je Aleksa Krivokapić poslije pobjede u kvalifikacijama poražen u prvom kolu glavnog dijela žrijeba.

Inače, za vikend je u Bijelom Polju održano prvenstvo Crne Gore za dječake do 16 godina na kojem je trijumfovao Pavle Markuš iz TK Eminent koji je u finalu savladao Aleksandra Marića iz TK Ellite 2:0 (6:0 6:0).

Takođe, u TK Eminent je održan turnir iz kalendara TSCG za dječake i djevojčice do 12 godina.

Kod djevojčica slavila je Tara Rašović iz TK Nec koja je u finala bila bolja od Staše Bulatović 6:1,5:7,11:9. Kod dječaka najbolji je bio Stefan Dragović iz TK Bellevue koji je savladao Skendera Katanu takođe iz TK Bellevue 2:0 (6:4,6:4).

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve