Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ten Hag naterao igrače da u tišini slušaju slavlje Liverpula

Tako u utorak britanski mediji pišu i o načinu na koji je Ten Hag kaznio svoje igrače pa i tome da im je u nedjelju uveče rekao da mogu da se smatraju srećnima što se kući vraćaju timskim autobusom, a ne sa navijačima

Erik ten Hag bio je bijesan i razočaran nastupom svojih igrača u teškom porazu od najvećeg rivala Liverpula.

Danima nakon što je Liverpul slavio 7:0 priča se o načinu na koji su se ponašali igrači Junajteda, o govoru tijela, o čvrstini, o želji…

Ten Hag je odmah poslije meča rekao da je ljut i razočaran, a kako to obično biva priče sa derbija do medija stižu i danima nakon posljednjeg zvižduka sudije.

Tako u utorak britanski mediji pišu i o načinu na koji je Ten Hag kaznio svoje igrače pa i tome da im je u nedjelju uveče rekao da mogu da se smatraju srećnima što se kući vraćaju timskim autobusom, a ne sa navijačima.

Navodno, priprijetio im je da će u slučaju još jednog lošeg izdanja i igranja bez želje i stava biti prebačeni i omladinski tim te da očekuju dodatna druženja sa psihologom Rajnerom Koersom kako bi dobili pomoć da se nose sa poniženjem koje su doživjeli i priredili navijačima.

Uz sve to, a ponovo navodno, jer niko od autora ovih tekstova nije bio prisutan onome o čemu piše već se svi pozivaju na izvore iz kluba, Ten Hag je imao i dodatni način da kazni igrače.

Natjerao ih je da u tišini sjede u svlačionici i slušaju pjesme i slavlje rivala uz poruku da to iskoriste kao motivaciju da nikada više ne pruže tako slabu predstavu kao u nedjelju uveče na Enfildu.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve