Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska slavila u Beranama: Nikšićani sa Radovićem ne gube

Nikšićani su tako produžili niz bez poraza na devet utakmica, ali je stanje na vrhu identično, jer su pobjede ostvarili i Budućnost i Dečić

Sutjeska je nastavila perfektan niz od dolaska trenera Miljana Radovića i u Beranama – Nikšićani su savladali drugi put Jezero ove sezone identičnim rezultatom 2:0.

Nikšićani su tako produžili niz bez poraza na devet utakmica, ali je stanje na vrhu identično, jer su pobjede ostvarili i Budućnost i Dečić.

Baš kao i jesenas, kada je Sutjeska slavila u Beranama, strijelac je bio Milutin Osmajić, koji je u 65. minutu ”zaključao” meč (Marković gotovo iz kornera uputio centaršut, mladi ofanzivac iz neposredne blizine zakucao je loptu u mrežu). Ali, treba napomenuti da je utakmicu na najbolji način otvorio Slovenac Rene Mihelič, prvijencem u dresu Sutjeske.

Sutjeska je, inače, od starta krenula ofanzivnije, jasno pokazala da želi brejk, dok je Jezero dosta oprezno i bojažljivo djelovalo, čekajući eventualnu priliku iz kontre. Gosti su već u sedmom minutu imali prvu šansu – Mihelič je izveo dobro slobodnjak, Stefan Cicmil pokušao glavom, ali je lopta završila preko gola.

I, onda u 12. minutu mat u tri poteza za udžebenike i TV špice. Marković je dobro odložio loptu za Janjića, koji je odlično proslijedio do Ćetkovića. Iskusni vezista, koji je bio na ivici šesnaesterca doktorski je ,,štiklom” asistirao Miheliču, koji kada je je Kastratović krenuo u susret elegantno loptu provukao ispod njega u mrežu za 0:1.

Plavljani su bili totalno bezopasni, ali su u nastavku nakon loših prvih 45 minuta, djelovali koliko toliko bolje. Međutim, sve što je Jezero napravilo u napadu je šansa u 57. minutu, kada je sve sam odradio Ernes Isljami, koji je sa vrhunski primio loptu, ušao u šesnaesterac i sjajno šutirao, ali je Suad Ličina bravuroznom intervencijom spasio goste. Najbolju priliku za Sutjesku nije iskoristio Eraković, koji je pogodio stativu…

Sutjeska u narednom kolu dočekuje Zetu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve