Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Miljan Radović novi trener fudbalera Sutjeske

Miljan Radović je treći trener Sutjeske ove sezone, nakon odlaska Nenada Brnovića i sada Dragana Mijanovića. 

Miljan Radović n ovi je trener fudbalera Sutjeske kojima u ovoj sezoni ne cvjetaju ruže nakon neuspjeha na evropskoj sceni, Kupu Crne Gore, ni u Meridianbet 1.CFL.

Miljan Radović je treći trener Sutjeske ove sezone, nakon odlaska Nenada Brnovića i sada Dragana Mijanovića.

Neizvjesnost dosadašnjeg toka sezone u Meridianbet 1. CFL opredijelili su nas da dodatno ojačamo tim, a sve u želji postizanja rezultata koji prate renome FK Sutjeska. S tim u vezi donijeta je odluka da se na mjesto šefa stručnog štaba imenuje Miljan Radović.

Miljan je prošao sve mlađe kategorije našeg kluba, a za seniorsku ekipu Sutjeske debitovao 1993. godine. U klubu je proveo sedam sezona, odigrao preko 250 utakmica i postigao preko 30 golova.

Uvjereni smo da će dugogodišnji kapiten plavih, koji je kao šef stručnog štaba našu ekipu u sezoni 2020/2021 vodio do drugog mjesta u CFL, donijeti ogromno iskustvo i kvalitet u radu sa seniorskim ekipama.

Nakon odlaska sa klupe plavih vodio je ekipu Dečića i makedonski Voska Sport.

Sa Radovićem u klub dolazi i njegov dugogodišnji saradnik, takođe naš Nikšićanin, bivši proslavljeni golman Sutjeske Dragoslav Poleksić.

Dosadašnji šef stručnog štaba Dragan Mijanović ostaje u klubu i nastaviće da obavlja funkciju tim menadžera seniorske ekipe, što će dodatno učvrstiti naše opredjeljenje da sa domaćim snagama možemo ostvariti zacrtane ciljeve.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve