Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Opština Zeta poručila Luki Rakčeviću: Nema gradnje kolektora u Botunu, branićemo zetsku teritoriju po cijenu života

''Poručujemo i direktoru podgoričkog Vodovoda Aleksandru Nišaviću da mu na pamet nije palo da on donosi odluke i podržava izgradnju, jer i on i gospodin Rakčević imaju svoju kuću (opštinu Podgoricu) pa neka ga grade na teritoriju njihove opštine'', poručuju u saopštenju

Izjava zamjenika gradonacelnice Podgorice, Luke Rakčevića koji najvaljuje da će se kolektor graditi na teritoriji Zete je skandalozna, nekorektna i sramna, da ne koristimo teže kvalifikacije, saopšteno je iz Opštine Zeta.

“Sve što možemo da poručimo Rakčeviću i njegovim sljedbencima je da ćemo životima braniti Botun i našu teritoriju. Poručujemo i direktoru podgoričkog Vodovoda Aleksandru Nišaviću da mu na pamet nije palo da on donosi odluke i podržava izgradnju, jer i on i gospodin Rakčević imaju svoju kuću (opštinu Podgoricu) pa neka ga grade na teritoriju njihove opštine”, poručuju u saopštenju.

Kako su ocijenili, koliko dobrog žele Zeti vidjelo se kad su izglasali Zakon o teritorijalnoj organizaciji kada su osakatili Zetu a sada hoće da je zatruju i da se žitelji Zete guše od smrada od kolektora i otpadnih voda.

“Svako ko se drzne da mimo želje Botunjana i lokalne samouprave krene u realizaciju ovog projekta suočiće se sa radikalnim mjerama koje neće nikome donijeti dobro, a nadamo se da će u mjesecima pred nama rukovodstvo Glavnog grada shvatiti srž ovog problema i eventualne posljedice koje bi uslijedile, jer isključivo zbog Glavnog grada još uvijek nema razgraničenja, a da nadležno ministrastvo nikakvu saglasnost niti dozvolu neće dobiti”, navode iz Opštine Zeta.

Na kraju zaključuju, isključivo zbog njih i zbog toga sto nisu htjeli da nam prevedu ono sto je zakon predvidio ne možemo da realzujemo ništa , a oni su se sada drznuli da na našoj teritoriji prave ekološku bombu.

“Moći će, ali jedino ako nas ne bude”, zaključuju iz Opštine Zeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Selim
27.04.2024-08:13 08:13

Zecani imate podrsku 100% nedajte ovom neskolovaniku da vas prevari jer ovi iz URA-teski lopovi i kriminalci rade samo za svoj dzep sto mogu dokucit sapama to opuhaju sve ka skakavci psenicu- cuvajte svoje -!