Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

“Studenti” moraju da pobijede i prekinu negativan niz

SC Derbi ima samo jednu pobjedu u posljednjih pet kola.

Košarkaši SC Derbija sjutra dočekuju Igokeu, u 16. kolu ABA lige. Trener “studenata” Dejan Jakara kazao je da je tim iz Laktaša veoma kvalitetan, uprkos tome što su ga napustili nosioci igre.

Igokeu su u minulih mjesec dana napustili Zoran Nikolić, Nikola Tanasković i Stefan Mudi.

“Ekipa Igokee je u drugom dijelu sezone totalno promijenila ekipu. Otišli su nosioci igre iz prvog dijela šampionata i više prilike sada imaju igrači koji nisu imali toliku minutažu u prvom dijelu. Ekipa je, po meni, i sa ovim rosterom jako kvalitetna, fizički dobra, a odlično pripremljena od strane stručnog štaba za svaku utakmicu. Radimo na tome da se što više drži fokus na utakmici i nadam se da ćemo to i uspjeti prenijeti na teren”, rekao je Jakara.

SC Derbi ima samo jednu pobjedu u posljednjih pet kola.

“Igokea je mlada i veoma talentovana ekipa sa nekoliko iskusnih pojedinaca. Izgubili su dosta igrača u prethodnom periodu i imali su probleme u posljednjim utakmicama, ali to ne znači da neće izaći maksimalno motivisani na teren. To je ekipa koja je u 10 mečeva imala devet pobjeda, ali nakon odlaska određenih igrača ima četiri vezana poraza. Spremali smo se za njih tokom cijele sedmice, radili na greškama iz prethodnih utakmica i vjerujemo u odbranu domaćeg terena”, poručio je košarkaš SC Derbija Tomislav Ivišić.

Igokea je u prvom meču slavila 91:82. Meč u “Morači” počinje u 21 čas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve