Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Stefan Savić u Mojkovcu: Nositi grb države je najljepši osjećaj

Stefan Savić, rođeni Mojkovčanin, reprezentativac Crne Gore i igrač Atletico Madrida iskoristio je odmor da posjeti rodni grad, sugrađane i prijatelje.

Tim povodom, predsjednik Opštine Mojkovac Ranko Mišnić zajedno sa svojim kolegama upriličio je prijem Stefanu u znak, kako je saopšteno iz Opštine, poštovanja prema njegovim uspjesima i djelima.

“Naime, prilikom posjete Opštini, Stefan je imao priliku da čuje na koji način lokalna samouprava na čijem je čelu Mišnić želi da razvija Mojkovac. Posebna pažnja prilikom ovog susreta usmjerena je na razgovor o aktivizamu mladih i posvecenosti lokalne samouprave pitanjima afirmacije sportskih, kulturnih i drugih vidova društvenih aktivnosti”, navodi se u saopštenju.

Stefan Savić je izjavio da se uvijek sa ponosom vraća u svoje rodno mjesto, u svoj Mojkovac. Sa sobom, kako je rekao, trajno nosi uspomene svojih početnih fudbalskih koraka, donoseći ovom gradu i Državi najljepše momente slave i poštovanja.

“Nositi grb svoje Države, predstavljati svoju Crnu Goru na svim svjetskim destinacijama, proizvodi najljepši osjećaj u čovjeku. Želim da poručim da sam spreman da pomognem aktivizam mladih u ovom gradu, njihove sportske i kulturne potrebe. Takođe, fudbalski klub u kojem sam ponikao ima moju bezrezervnu podrsku. Želim da se Mojkovac razvija u punom smislu jer su potencijali ovog grada zaista sadržajni”, izjavio je naš proslavljeni reprezentativac.

izvor Antena M

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve