Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Zvanično: Leo Mesi napustio Barselonu!

Barsa se od srca zahvaljuje igraču na doprinosu i želi mu sve najbolje u privatnom i profesionalnom životu, navodi se u saopštenju kluba.

Kapiten Barselone Lionel Mesi ovog ljeta definitivno napušta klub sa Kamp Nou stadiona, potvrdili su Katalonci.

Uprkos postignutom dogovoru i namjeri potpisivanja novog ugovora, neće ga biti moguće formalizirati zbog ekonomskih i strukturnih prepreka (propisi španske La Lige)“, navodi Barselona u saopštenju.

Suočen sa ovom situacijom, Mesi neće ostati u Barseloni. Obje strane duboko žale što se na kraju želje igrača i kluba ne mogu ispuniti.“

Na kraju i poruka zahvalnosti koju navijači Barselone nikad nisu željeli da čuju.

„Barselona se zahvaljuje igraču na doprinosu širenju institucije i želi mu sve najbolje u ličnom i profesionalnom životu.“

U nastavku donosimo golove Lea Mesija u Barseloni po kojima će se vječno pamtiti.

Koliko juče bilo je pitanje trenutka kada će kapiten katalonskog tima potpisati novi ugovor do ljeta 2026, međutim, dogodilo se ono što je mnogima bilo nezamislivo – Mesi je otišao iz kluba u kome se proslavio i sa kojim je osvojio 34 trofeja.

Prvak Španije bio je deset puta, osvajač Lige šampiona četiri puta, po sedam puta najbolji u Kupu kralja i Superkupu Španije, a ima i po tri titule Superkupa Evrope i Klupskog šampiona svijeta.

Argentinac je 2000. došao u Barselonu, a za prvi tim debitovao je četiri godine kasnije. Prošle sezone Mesi je postigao 30 golova i imao 11 asistencija za Barsu u Primeri na 35 utakmica.

Ostaje da se vidi gde će Argentinac da nastavi karijeru. Tokom ljeta u igri su bila samo dva kluba – PSŽ i Mančester Siti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jovo Z
05.08.2021-22:31 22:31

Žao mi je, uživao sam kao nikada prije, a vjerovatno ni poslije, više od 15 godina, ali i za Barsu i za njega je to možda bilo bolje da se desilo i prije dvije godine.