Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Soderling prolazio kroz pakao: Nijesam se osjećao dobro, razmišljao sam o samoubistvu

Čovjek koji je pobjedom nad Rafaelom Nadalom na Rolan Garosu 2009. godine otvorio put Rodžeru Federeru do titule u Parizu, prolazio je kroz teške trenutke

Bivši švedski teniser Robin Soderling priznao je da je u jednom trenutku bio toliko anksiozan da je razmišljao o samoubistvu.

Soderling, Foto: Youtube/Steffi Buchli

Čovjek koji je pobjedom nad Rafaelom Nadalom na Rolan Garosu 2009. godine otvorio put Rodžeru Federeru do titule u Parizu, prolazio je kroz teške trenutke.

“Bio sam veoma anksiozan i nisam se osjećao dobro. Sjedio bih kući, gledao oko mene i ništa mi nije bilo jasno. Najmanji zvukovi su mi donosili napade panike. Sve me je plašilo i u jednom trenutku sam na internetu krenuo da tražim različite načine da se ubijem”, kazao je Soderling i dodao:

“Jedno vrijeme sam stalno paničio i bez prestanka plakao. Dolazio bih u hotel, bacao se na krevet i neprestano plakao. Hvatali su me napadi panike svaki put kada bih razmišljao da sjutradan opet moram na teren. Koliko god sam sebi govorio da moram da idem dalje, pritisak je bio jači od mene i spriječio me je da napredujem kao teniser i kao osoba. To nisam mogao da uradim ni da sam prislonio pištolj na čelo”.

Najbolji plasman u karijeri Soderling je imao kada je postao četvrti igrač svijeta 15. novembra 2010. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve