Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Skaloni: Pogrešno je vjerovati da će protiv Australije biti lako

''Mi smo tim koji će se boriti do kraja, ali pogrešno je misliti da ćemo biti svjetski prvaci samo zato što smo večeras pobijedili''

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je, poslije plasmana u osminu finala Svjetskog prvenstva, da njegova ekipa još nije kandidat za titulu i istakao da je pogrešno vjerovati da će protiv Australije biti lako.

“Srećni smo zbog prolaska dalje. Svaka utakmica na Svjetskom prvenstvu je teška. Izgubili smo od Saudijske Arabije, to niko nije očekivao, možete da izgubite čak i ako igrate dobro. Greška je vjerovati da će protiv Australije biti lako…”, rekao je Skaloni.

“Nismo kandidati ni za šta, nismo favoriti ni za šta. Mi smo tim koji će se boriti do kraja, ali pogrešno je misliti da ćemo biti svjetski prvaci samo zato što smo večeras pobijedili”, dodao je on.

Fudbaleri Argentine pobijedili su večeras Poljsku sa 2:0, u posljednjem kolu Grupe C Svjetskog prvenstva u Kataru.

Poslije iznenađujućeg poraza od Saudijske Arabije na startu turnira, Argentina je na kraju takmičenje u grupi ipak završila kao prva sa šest osvojenih bodova i u osmini finala igraće protiv Australije, drugoplasiranog tima iz Grupe D.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve